Hoppa till innehåll

Nordiska Beslutsfattarprogrammet – ÅBO

Registrera

Välkommen att följa paneldiskussionerna i det Nordiska Beslutsfattarprogrammet i Åbo den 27.11.!

Följ evenemanget på Facebook!

Under hösten kommer Pohjola-Nordens ungdomsförbund att arrangera ett nordiskt beslutsfattarprogram i två städer i Finland. Det andra evenemanget går av stapeln den 27.11. i Åbo vid Egentliga Finlands Förbundets utrymmen från och med kl 14. Evenemanget ordnas i samarbete med Egentliga Finlands Förbund och Pohjola-Norden i Åbo.

Programmet involverar unga beslutsfattare från Finland och andra nordiska länder samt lokala politiker. Deltagare i beslutsfattarprogrammet lär sig nya saker från regionala projekt och får fotfäste för internationellt samarbete, samt delar idéer för utvecklingen av den egna region- och kommunpolitiken.

Varje ort har också ett programavsnitt öppet för allmänheten, där alla som är intresserade av ämnet kan delta. I programmet för publiken får du höra om resultaten av workshops för unga beslutsfattare, samt en paneldiskussion mellan lokala beslutsfattare av olika generationer.

Publikprogrammet börjar 14.30. och kaffeservering kl 14. Du hittar det preliminära programmet nedan. Varje evenemang kan rymma en publik på 25 personer, och publik till evenemangen kan registrera sig i förhand här: https://forms.gle/fSBee8pKpekYvHJMA 

Vi serverar också kaffe!

Publikprogram (preliminärt)

(Språk: svenska och engelska):

14:00 Kaffe

14:30 Presentation av resultaten av workshops för unga beslutsfattare

15:00 Kommentarer och tal från lokala beslutsfattare

16:00 Paus

16:15 Paneldiskussion: diskussion mellan unga och lokala beslutsfattare

17:15 Avslutning och anmärkningar

Varmt välkomna!

Dela på sociala medier: