Hoppa till innehåll

Pohjola-Nordens Studerande i Helsingfors

Är du mellan 15-29 år och bosatt i huvudstadsregionen?
Är du intresserad av de andra nordiska länderna och deras kulturer?
Vill du lära dig tala andra nordiska språk eller träffa ungdomar från hela Norden?

Pohjola-Nordens Studerande i Helsingfors r.f. (HOPN) är en tvåspråkig lokalavdelning av Pohjola-Nordens Ungdomsförbund i Helsingfors med omnejd. Vi ordnar olika sorters evenemang och mångsidigt program med nordiskt tema. Vi erbjuder våra medlemmar möjligheter att bekanta sig med andra nordiska länder, samt sammanföra ungdomar med liknande intresseområden. Vår verksamhet utgår från medlemmarnas önskemål och vi önskar alla intresserade hjärtligt välkomna med i verksamheten!

Vi samarbetar tätt med vår takorganisation PNU, som är en del av nätverket för alla våra nordiska systerorganisationer. Tack vare det här kan våra medlemmar delta i många intressanta evenemang, seminarier, språkkurser och medlemsresor såväl inom landets gränser som i övriga Norden.

Du blir medlem genom att du registrerar dig på Pohjola-Nordens Ungdomsförbunds hemsida. Medlemskapet är helt kostnadsfritt.
Du kan hålla dig uppdaterad om vår verksamhet genom att följa vår FB-sida eller kontakta ordföranden Veronica Kress: veronica.kress@outlook.com.

Välkommen med i vår verksamhet!

Dela på sociala medier: