Hyppää sisältöön

Pohjola-Nordenin Nuorisoliitto järjestää kirjoituskilpailun nuorille! 

Visioita tulevaisuuden Pohjolasta: Nuoret rakentamassa parempaa huomista – rustaa näkemyksesi paperille ja osallistu kirjoituskilpailuun!

Onko sinulla näkemyksiä tulevaisuuden Pohjolasta? Löytyykö sinulta kenties visio siitä, miltä pohjoismaisen yhteistyön tulisi tulevaisuudessa näyttää? Keksitkö, miten voimme yhdessä rakentaa parempaa Pohjolaa, joka vastaisi yhä enemmän meidän nuorten näkemyksiä? Nyt on aikasi visioida ja unelmoida ja kirjoittaa ajatuksesi ylös!  

Pohjola-Nordenin Nuorisoliitto järjestää 15–29-vuotiaille nuorille kirjoituskilpailun, jonka teemana on tulevaisuuden Pohjoismaat ja pohjoismainen yhteistyö. Pohjoismaita ja pohjoismaista yhteistyötä voi kirjoituksessa lähestyä mistä tahansa teemasta käsin ja toivommekin saavamme mahdollisimman paljon erilaisia tekstejä. Tuo siis intohimosi ja ajatuksesi esiin esimerkiksi koulutuksesta, kielipolitiikasta, ympäristöstä, työelämästä, turvallisuudesta tai liikkuvuudesta – vain taivas on rajana! 

Kilpailun voittaneet tekstit julkaistaan Pohjola-Nordenin Nuorisoliiton pamfletissa syksyllä 2023. Kirjoittajat palkitaan upeilla tuotepalkinnoilla ja GoGiftin superlahjakortilla!

Kilpailun tiedot 

  • Kilpailu on avoin kaikille 15–29-vuotiaille nuorille 
  • Tekstin pituus saa olla enintään 3000 merkkiä sisältäen välilyönnit 
  • Tekstin saa kirjoittaa joko suomeksi tai ruotsiksi ja tekstit julkaistaan käännettyinä molemmilla kielillä 
  • Tekstit tulee lähettää PNN:lle viimeistään 20.9.2023 osoitteeseen kisat@pnn.fi . Kirjoitathan tekstin yhteyteen lyhyen infon itsestäsi!
  • PNN:n hallituksen jäsenistä koostuva raati valitsee lähetettyjen tekstien joukosta voittajat 
  • Julkaistavat tekstit oikoluetaan ennen julkaisua ja mahdollista muutoksista kerrotaan kirjoittajalle ennen julkaisua.

Kysymyksiä? Lisätietoja kirjoituskilpailusta antaa 

Siiri Turunen, hallituksen jäsen 

siirianniina.turunen@gmail.com 

+358 400 363 108 

Jaa somessa:

Luitko jo nämä?