25.04.2019 13:55

Sorry, this entry is only available in Finnish and Swedish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Emil Kusnetsoff on aloittanut Nordjobb-projektiassistentin tehtävissä 3.4. Kusnetsoff on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri Åbo Akademilta, pääaineena kansainvälinen oikeus ja hän opiskelee tällä hetkellä ranskan kieltä Turun Yliopistossa. Emil Kusnetsoff on aiemmin työskennellyt Nordjobb-projektiassistetin tehtävissä Turussa ja Tampereella sekä ollut harjoittelijana Suomen suurlähetystössä Oslossa.

Nordjobb-projektiassistentti toimii yhteyshenkilönä Nordjobb-työnantajille sekä tuottaa infomateriaalia Nordjobb-ohjelmasta.

“Odotan hektistä, mutta todella monipuolista ja antoisaa työrupeamaa. Työ Nordjobbin projektiassistenttina on mielenkiintoista, sillä pääsen edesauttamaan nuorten aikuisten pohjoismaista yhteistyötä, liikkuvuutta ja yhteenkuuluvuuden tunnetta”, sanoo Kusnetsoff.

Kommentoi ››

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *