Hyppää sisältöön

Midvinterfest

Ilmoittaudu

Hei ja tervetuloa Midvinterfestiin 11.-13.3.!


Midvinterfest on inspirointitapahtuma Pohjola-Nordenin Nuorisoliiton aktiiveille ja sen tarkoituksena on antaa vinkkejä ja ideoita yhdistystoimintaan ja tapahtumien sekä kampanjoiden luontiin. Luvassa on workshoppeja ja luentoja eri teemoista, saunomista, kokkailua ja hyggeilyä luonnon äärellä, verkostoitumista muiden paikallisosastojen kanssa sekä musiikin- ja kulttuurinnälkäisille Melodifestivalenin kisakatsomo!


Tapahtuma järjestetään Mustajärven leirikeskuksessa Varsinais-Suomessa, juna- ja bussiyhteyksien lähettyvillä. Leirikeskuksen osoite on Parravahantie 331, 32300 Mellilä. Loimaan juna-asemalta on noin 20 minuutin matka ja tarjoamme juna- ja bussiasemilta yhteiskyydin paikan päälle pääsääntöisesti kahtena eri ajankohtana perjantaina: kello 17 ja kello 19. Ilmoitathan lomakkeeseen kumpi sopii sinun aikatauluihisi parhaiten. Mikäli pääset paikalle vasta lauantaina, ilmoitathan tästä meille lomakkeeseen kohtaan ”muuta”. Tapahtuma päättyy sunnuntaina noin kello 12, jonka jälkeen tarjoamme kyydin Loimaan juna- ja bussiasemalle.


Osallistumismaksu on 30 euroa per henkilö ja maksu peritään ilmoittautumisen jälkeen. Osallistumismaksu sisältää viikonlopun ateriat, majoituksen, ohjelman sekä edestakaiset kuljetukset Loimaan juna- ja bussiasemilta leirikeskukselle. Liitto korvaa osallistujien matkakulut kuittia vastaan jälkikäteen. Opiskelija-alennukseen oikeutettujen tulee käyttää alennusta matkoja hankkiessaan. Mikäli joku paikallisosastoista haluaa tulla yhteiskyydillä, liitto voi tietyissä tapauksissa korvata tästä aiheutuvat kilometrikorvaukset – olethan tästä kuitenkin hyvissä ajoin yhteydessä meihin.


Toivomme teidän tekevän ilmoittautumisen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.3. Tarkemmat informaatiot tapahtumasta lähetetään osallistujille lähempänä ajankohtaa. Mahdollisissa kysymyksissä ja peruutuksissa ole yhteydessä järjestösuunnittelijaamme Iirikseen: iiris.yli-junnila@pohjola-norden.fi

Ilmoittaudu tapahtumaan täältä.


Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Jaa somessa: