Hyppää sisältöön

Midvinterfest 2023

Midvinterfestissä pääset tutustumaan uusiin ihmisiin sekä näkemään mitä Tukholma meille tarjoaa. Midvinterfest on suunnattu jäsenillemme ja paikallisosastojemme aktiiveille (voit liittyä jäseneksi täältä!). Perjantai-iltana tapaamme Turun satamassa kello 19.30 ja laiva lähtee kello 20.55 kohti Tukholmaa ja vietämme lauantaipäivän Tukholmaa kierrellen! Tutustumme muun muassa Tukholman museoihin, nähtävyyksiin sekä ravintoloihin. Tukholmasta palaamme samana lauantai-iltana kello 20.30 laivalla kohti Turkua ja saavumme Turun satamaan sunnuntaina 12.2. kello 7.35.
Huomioithan, että vaihdamme laivaa paluu ja menomatkalla. Laivaan ei voi jättää omia tavaroita päivän ajaksi.Osallistujat tulevat majoittumaan neljän hengen hyteissä.


Osallistumismaksu on 25 euroa. Korvaamme osallistujien edestakaiset matkakulut Turun satamaan, laivamatkat, ruokakulut ja ohjelmakulut. Osallistumismaksun viimeinen maksupäivä on torstai 26.1.


Matkan Turun satamaan ja kotiin osallistuja hankkii itse ja matkakulut korvataan kuitteja vastaan ja matkaohje säännön mukaisesti. Matkakulut korvataan tapahtuman jälkeen.


Matkakorvausta maksetaan halvimman tarkoituksenmukaisen matkustusmuodon mukaan. Opiskelija-alennuksia tulee käyttää, kun se on mahdollista. Kilometrikorvauksen saamiseksi oman auton käytöstä tulee tähän olla pääsihteerin etukäteen antama suostumus.Pääsihteeri Jenny Tabermann pnnpaasihteeri@pohjola-norden.fi


Huomioithan, että Viking Linen ikäraja Ruotsin risteilyllä on 20 vuotta. Alle 20-vuotiaat voivat osallistua huoltajan luvalla. Tarkoittaen 18 ja 19-vuotiaita. Ryhmänjohtaja ottaa vastuun alle 20-vuotiaista nuorista reissun ajaksi. Alle 20-vuotiaiden huoltajilta tulemme tarvittaessa pyytämään matkalupaa. Ryhmänjohtajana toimii liiton pääsihteeri Jenny Tabermann.


Ilmoittautuminen sulkeutuu torstaina 26.1. kello 12.00. Paikat täyttyvät osallistujien ilmoittautumisjärjestyksessä, joten varaathan paikkasi mahdollisimman nopeasti! Ilmottautuminen on sitova ja peruutus vain painavasta syystä esim. sairaustapaus tms.


Jos sinulla tulee kysyttävää ole yhteydessä iisa.metsalinna@pnn.fi


ILMOITTAUDU MUKAAN TÄÄLTÄ!

Jaa somessa: