Hyppää sisältöön

Matka Kööpenhaminaan!

Ilmoittaudu

Kööpenhaminan matkalla pääset tutustumaan uusiin ihmisiin ja pohjoismaiseen yhteistyöhön. Pääset myös tutustumaan Kööpenhaminan kaupungin ihmeisiin. Matka on suunnattu jäsenillemme ja paikallisosastojemme aktiiveille (voit liittyä jäseneksi täältä!)

Matkan aikana tutustumme pohjoismaisiin instituutioihin, ja osallistumme nuorten demokratiafestivaaleille, Ungdomens Folkemøte NORD. Matka on osa Pohjoismaista vaikuttajaohjelma -hankettamme.

Ohjelma:

20.4. Matkustuspäivä
Klo 08.00 Kokoonnumme Helsinki-Vantaan lentokentällä, ja chekataan lennolle.
Klo 10.00 Lähtee lento Kööpenhaminaan
Klo 11.30 Lounas
Klo 14.00 Föreningarna Nordens Förbund
Klo 19.00 Illallinen

21.4. Festaripäivä
Klo 11.00 Nordens Hus, Pohjoismaiden neuvoston johtaja Kristina Hafoss vastaanottaa meidät
Klo 12.00 Lounas
Klo 13.00-21.30 osallistutaan Ungdomens Folkemøte NORD -festareille

22.4. Festaripäivä
Aamupäivällä omaa aikaa
Klo 11.30-13.00 Lounas
Klo 13.00-21.30 osallistutaan Ungdomens Folkemøte NORD -festareille

23.4. Matkustuspäivä
Klo 09.40-12.15 Lento kotiin

Osallistumismaksu 35 € maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, ja ilmoittautumienen on sitova, lisätietoa matkustusehdoista löydät matkustusohjesäännöstämme.

Korvaamme osallistujien edestakaiset matkakulut Lentokentälle, lennot , ruokakulut ja ohjelmakulut. Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. PNN varaa lennot osallistujille. Matkan Helsinki-Vantaan lentokentälle ja kotiin osallistuja hankkii itse ja matkakulut korvataan kuitteja vastaan matkustussäännön mukaisesti. Matkakulut korvataan tapahtuman jälkeen.

Matkakorvausta maksetaan halvimman tarkoituksenmukaisen matkustusmuodon mukaan. Opiskelija-alennuksia tulee käyttää, kun se on mahdollista. Kilometrikorvauksen saamiseksi oman auton käytöstä tulee tähän olla pääsihteerin etukäteen antama suostumus. Matkakorvauskyselyt lähetetään osoitteeseen kulukorvaukset@pnn.fi.

Matkajohtajana toimii Nordjobb-koordinaattori Helena Hyvönen. Helenan tavoitat numerosta 0443775786.

Ilmoittautuminen sulkeutuu 30.3. klo 15.00. Paikat täyttyvät osallistujien ilmoittautumisjärjestyksessä, joten varaathan paikkasi mahdollisimman nopeasti! Ilmottautuminen on sitova.

Jos sinulla tulee kysyttävää olethan yhteydessä meihin osoitteessa toimisto@pnn.fi.

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Jaa somessa: