Hyppää sisältöön

Oulun seudun Pohjola-Nordenin Nuoret

Oletko 15–29-vuotias nuori Oulun seudulta?

Kiinnostavatko sinua Pohjoismaat, pohjoismainen kulttuuri tai esimerkiksi pohjoismaiset kielet?

Haluaisitko saada norjalaisia ystäviä, oppia islannin kieltä tai hyggeillä tanskalaisten kanssa?

Oulun Seudun Pohjola-Nordenin Nuoret ry (OSPNN) PNN:n paikallisosasto Pohjois-Suomessa. Järjestämme jäsenillemme kuukausittain tapahtumia ja ohjelmaa Pohjoismaihin liittyen. Haluamme tuoda pohjoismaisuudesta ja pohjoismaisista kulttuureista ja kielistä kiinnostuneita nuoria yhteen ja järjestää kohtaamisia niin kotimaassa kuin muualla Pohjolassa.

OSPNN matkustaa, maistaa, vaikuttaa, oppii ja opettaa. Se tiedottaa, nauraa, järjestää, ideoi sekä on asiantunteva, leikkisä ja aina avoinna uudelle. Se on smørrebrødejä, valasretkiä, suojalkapalloa, taalainmaanhevosia ja skorraavia ärriä. Olemme järjestäneet viime vuosina muun muassa ruotsinkielisiä peli-iltoja, matkoja ympäri Pohjolaa, kielikursseja, ulkoilutapahtumia sekä pohjoismaisiin herkkuihin keskittyviä tapahtumia. Ennen kaikkea OSPNN on jäsentensä näköinen järjestö. Mitä on sinun pohjoismaisuutesi?

Mukaan pääset liittymällä jäseneksi täällä Pohjola-Nordenin Nuorisoliiton nettisivuilla. Jäsenyys on ilmaista, joten miksi et liittyisi! Voit saada uusia ystäviä ja ikimuistoisia kokemuksia alueellasi ja ympäri Pohjolaa. 

Seuraa meitä myös somessa tai ota yhteyttä:

Instagram: ospnn

Facebook: Oulun seudun Pohjola-Nordenin nuoret ry – OSPNN

Sähköposti: ospnn.info@gmail.com

Tervetuloa mukaan paikkarimme toimintaan ja toteuttamaan pohjoismaisuutta!

korvapuusteja tarjolla messuständillä
Jaa somessa: