Hyppää sisältöön

Hae 2024 hallitukseen!

Oletko kiinnostunut Pohjoismaista ja innostut matkoista toisiin Pohjoismaihin? Haluaisitko oppia lisää pohjoismaisesta yhteistyöstä, järjestää tapahtumia ja matkoja sekä samalla tutustua huipputyyppeihin? Siinä tapauksessa hae mukaan vuoden 2024 liittohallitukseemme! 🤩

Hallitustyöskentelyn kautta saat arvokasta työelämäkokemusta sekä uusia verkostoja ja kokemuksia. Vuoden aikana pääset perehtymään erilaisiin aihealueisiin, kuten esimerkiksi hallitustyöskentelyyn ja vaikuttamistyöhön sekä viestintään, tapahtumasuunnitteluun ja hankejohtamiseen. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta hallitustyöskentelystä tai pohjoismaisesta yhteistyöstä – arvostamme motivaatiotasi oppia uutta!

Kuinka voit hakea hallitukseen?

  1. Ota yhteyttä paikallisosastoon tai taustajärjestöösi ja ilmoita kiinnostuksestasi hakea Pohjola-Nordenin Nuorisoliiton hallitukseen. Paikallisosastojen yhteystiedot löydät täältä.
  2. Täytä sähköinen hakulomake ja varmista, että paikallisosastosi tai taustajärjestösi vahvistaa ehdokkuutesi Pohjola-Nordenin Nuorisoliiton vaalivaliokunnalle. Hakulomakkeen löydät täältä.
  3. Vaalivaliokunta käy läpi hakemukset ja uudet hallitusjäsenet valitaan syyskokouksessa 29.11.

Haku hallitukseen päättyy keskiviikkona 15.11.

Kysyttävää hallitustyöskentelystä? Laita viestiä puheenjohtajallemme Emilia Winqvistille, emilia.winqvist@pnn.fi.

Seuraathan meitä myös sosiaalisessa mediassa @pnnpnu – julkaisemme tänne infoa siitä, mitä kaikkea hallitustyöskentely voi pitää sisällään!

Jaa somessa:

Luitko jo nämä?