15.09.2017 11:43

Sorry, this entry is only available in Finnish and Swedish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

***Hakuaikaa on jatkettu 8.10. asti!***

Pohjola-Nordenin Nuorisoliitto etsii PÄÄTOIMITTAJAA netissä ilmestyvälle Nordhumla-lehdelleen.

Päätoimittaja vastaa verkkolehden sisällön tuottamisesta, suunnittelee sitä yhdessä toimituskunnan ja järjestösihteerin kanssa. Päätoimittaja kokoaa toimituskunnan ja johtaa sitä. Hän kerää luvatut artikkelit ja muun materiaalin ja oikolukee artikkelit yhteistyössä toimituskunnan kanssa, sekä julkaisee ne verkkoalustalla ja markkinoi niitä liiton somekanavissa. Lehti on kaksikielinen (suomi/ruotsi) ja artikkeleita julkaistaan vähintään kahden viikon välein. Päätoimittaja vastaa myös Nuorisoliiton osuudesta emojärjestömme Pohjola-Nordenin jäsenlehdessä (ilmestyy kaksi kertaa vuodessa).

Toivomme sinulla jo olevan kokemusta (tai harrastuneisuutta / innostusta) toimitustyöstä, mediasta, sosiaalisesta mediasta ja että olet kiinnostunut PNN:n lehden ja viestinnän kehittämisestä sekä pohjoismaisista aiheista. Kyseessä on luottamustehtävä, josta maksetaan 250 euron palkkio loppuvuoden 2017 osalta.

Lähetä avoin hakemus järjestösihteerille osoitteeseen pnnjarjestosihteeri(at)pohjola-norden.fi viimeistään 8.10.2017. Uusi päätoimittaja valitaan ja toimitustyö alkaa lokakuun 2017 aikana. Toimeksiantosopimus on voimassa toimintavuoden loppuun saakka ja päätoimittajalle tarjotaan optio jatkaa sopimuksen ensi vuodeksi. Tehtävänkuvaan liittyviin kysymyksiin vastaa järjestösihteeri Laura Salo (pnnjarjestosihteeri(at)pohjola-norden.fi).

Kommentoi ››

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *