3.05.2018 16:06

Sorry, this entry is only available in Finnish and Swedish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Nuori_Tutustu_tyoelamaan1


Pohjola-Nordenin Nuorisoliitto ry etsii

TUTUSTU TYÖELÄMÄÄN JA TIENAA -KESÄHARJOITTELIJAA

Innostutko Pohjoismaista? Kuulostavatko kampanjoiden tekeminen ja pohjoismaisessa nuorisojärjestössä työskenteleminen sinusta kiinnostavilta? Pohjola-Nordenin Nuorisoliitto etsii joukkoonsa oppimishaluista kesäharjoittelijaa tekemään kanssamme kampanjoita, jäsenviestintää sekä tulevan toiminnan suunnittelemista.

Tehtäväkuvaus:

Mitä: Tutustu työelämään ja tienaa on kahden viikon mittainen kesätyökokemus nuorille. Palkka kahdesta viikosta on 345 euroa. Tutustu konseptiin täällä.

Kenelle: Peruskoululaisille, kymppiluokkalaisille, lukiolaisille ja valmentavassa koulutuksessa oleville. Olennaista on, että et opiskele ammattiin eikä sinulla ole tutkintoa. Jo 13-vuotias voi päästä töihin, mikäli täyttää samana vuonna 14 vuotta.

Kesäharjoittelijan tehtävänä on ideoida apunamme kampanjaamme, jonka tavoitteena on koota yhteen aikaisempia toimijoitamme ja Pohjoismaissa työskennelleitä jäseniämme. Tukenasi ovat toimiston väen lisäksi liittohallituksemme työryhmät ja jäsenet. Kesäharjoittelijana saat mahdollisuuden tutustua monialaiseen nuorisojärjestöömme ja olet osa nuorta innostunutta työtiimiä.

Tavoitteena on, että harjoittelun aikana olet tutustunut pohjoismaiseen järjestöömme ja sen toimijoihin sekä olet sulautunut osaksi tiimiämme. Lisäksi olet päässyt keräämään arvokasta kokemusta kampanjoiden tekemisestä sekä auttanut toimistoamme tiedonkeruussa, suunnittelussa ja uuden ideoinnissa. Työkokemuksesta saat palkan lisäksi myös työtodistuksen. Toimimme mielellämme myös suosittelijoinasi hakiessasi seuraavia työpaikkoja!

Näin menestyt tehtävässä:

Olet kiinnostunut nuorisotoiminnasta ja Pohjoismaista. Et pelkää vastuunottoa, sinulla on hyvä asenne, ja olet oma-aloitteinen. Sinulla on järjestökokemusta ja osaat suomea ja ruotsia hyvin. Haluat oppia viestinnästä ja saada kokemusta jäsenviestinnästä ja markkinoinnista.

Sinulla ei tarvitse olla merkittävää kokemusta vastaavista tehtävistä, sillä arvostamme ennen kaikkea innostuneisuutta ja halua oppia! Toimistolla teemme paljon työtä itsenäisesti, mutta tykkäämme työskennellä myös yhdessä.

Meistä:

Pohjola-Nordenin Nuorisoliitto (PNN) on poliittisesti sitoutumaton Suomen nuorison ja nuorisojärjestöjen pohjoismaisen yhteistyön keskusjärjestö. Liitto toimii aktiivisessa yhteistyössä pohjoismaisten sisarjärjestöjensä kanssa Föreningarna Nordens Ungdomsförbund -yhteistyöverkoston kautta. Lisäksi PNN hallinnoi Nuorten Pohjoismaiden Neuvoston sihteeristöä sekä osin Nordjobb-liikkuvuusohjelmaa Suomessa.

Haluamme, että jäsenemme ja jäsenjärjestömme kokevat kuuluvansa pohjoismaisia arvojaan vastaavaan yhteisöön, joka on nuorten tukena uran eri vaiheissa, ja joka edistää nuorten roolia pohjoismaisessa yhteistyössä. Kerromme nuorille heidän uramahdollisuuksistaan muissa Pohjoismaissa ja haluamme jatkuvasti kehittää edunvalvontaamme nuorten liikkuvuuden puolesta. Meille on tärkeää, että nuoret löytävät mahdollisuuksia urakasvuun opintojen, harjoittelun tai työn kautta toisessa Pohjoismaassa.

Hakuohjeet:

Tuntuvatko tavoitteemme ja tehtäväkuvaus sinulle sopivilta? Mikäli vastaus on kyllä, haluamme lukea hakemuksesi! Hakemuksen muoto on vapaa, lähetä se sähköpostitse osoitteeseen pnnpaasihteeri@pohjola-norden.fi 27.5.2018 klo. 23.59 mennessä. Toivomme, että kyseinen harjoittelujakso olisi 4.6. – 17.6.2018 ja pyydämme, että annat hakemuksessasi tiedon siitä, milloin voisit aloittaa työn. Työsuhde on kokoaikainen, työjakso kestää 14 päivää ja työpaikka on Helsingissä. Hakemuksestasi haluaisimme lukea kiinnostuksestasi nuorisojärjestöistä ja viestinnästä. Pohjoismaisuus on meille tärkeää ja haluammekin lisäksi kuulla, mitä se sinulle tarkoittaa.

Järjestämme haastattelut 28.5–1.6.2018 Helsingissä. Valinta tehdään viimeistään 1.6.2018.

Mikäli haluat tietää lisää tehtävästä tai järjestöstämme, soita rohkeasti tai lähetä s-postia. Tiedusteluihin vastaa pääsihteerimme Lena numerossa +358 44 733 5781. Soitathan toimistoaikoina 14.–17.5.2018, niin ehdimme paremmin jutella.

Käy tutustumassa järjestöömme ja toimintaamme osoitteessa www.pnn.fi ja somessa @pnnpnu

Kommentoi ››

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *