25.01.2018 07:56

Sorry, this entry is only available in Finnish and Swedish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Haluaisitko vaikuttaa siihen millaisia kannanottoja PNN tekee, mitkä ovat viestinnän painopisteet tai millaista yritysyhteistyötä järjestetään? Haluaisitko päästä oppimaan viestinnän ammattilaiselta miten tehdään onnistunut kampanja tai haluaisitko kuulla pohjoismaiselta yritysjohtajalta businessmaailman uusimmista trendeistä?
Työryhmät ovat huippumahdollisuus osallistua liiton toiminnan ja tapahtumien suunnittelemiseen ja toteuttamiseen, mutta samalla työryhmässä opit myös arvokkaita työelämätaitoja sekä saat mahdollisuuden osallistua työryhmän kannalta relevantteihin koulutuksiin ja matkoille Suomessa ja muualla Pohjolassa.

Vuonna 2018 työryhmiä on kolme:

  • Poliittinen
  • Viestintä
  • Työelämä ja markkinointi

Ilmoita oheisella lomakkeella mihin ryhmään haluaisit kuulua ja miksi (ryhmien kuvaukset löydät lomakkeesta). Haku on avoinna 31.1.2018 asti.  

Kommentoi ››

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *