5.05.2017 13:16

Houkutteleeko elokuinen Etelä-Norja? Pohjola-Nordenin Nuorisoliiton jäsenmatkalla pääset tutustumaan Etelä-Norjan suurimpaan kaupunkiin, kauniiseen Kristiansandiin. Osallistumme myös paikalliseen SuomiAreenaan, toisin sanoen Arendalsuka-politiikkatapahtumaan. Arendalsuka tarjoaa hienon mahdollisuuden päästä kuulemaan ja keskustelemaan norjalaisen yhteiskunnan ajankohtaisista aiheista ja haasteista. Matkan kaksi viimeistä päivää vietämme Oslossa tutustuen pääkaupungin nähtävyyksiin ja norjalaisen sisarjärjestömme jäseniin. Luonnollisesti Norjassa on mentävä myös ”ut på tur”!

Jäsenmatka järjestetään 14.8.–18.8.2017. Matkan hinta on 190€/hlö. Hintaan kuuluu edestakaiset lennot (HKI-OSL-HKI), Norjan sisäiset matkat, majoitus, aamupalat ja pääsyliput. Matkat kotimaassa ja ruokailut ovat omakustanteisia.

Matkalle on varattu 7 paikkaa jäsenjärjestöjen edustajille ja 7 paikkaa paikallisosastojen edustajille. Ilmoittautuminen päättyy 28.5.2017. Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla osoitteeseen pnnjarjestosihteeri@pohjola-norden.fi.

Kommentoi ››

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *