Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kielikahvila + elokuvailta Helsingissä

13/03 16:45 - 20:30

Lähde yhdessä HOPNin kanssa verestämään pohjoismaista kieliosaamistasi Pohjoismaisen kulttuuripisteen kielikahvilaan 13.3.! Kielikahvilan jälkeen on mahdollista jäädä myös katsomaan norjalaista elokuvaa There’s always next season.

Kielikahvilassa kaikki osallistujat saavat vapaasti järjestäytyä valitsemansa pohjoismaisen kielen pöytään. Joka pöydässä on mukana pari natiivipuhujaa sekä muita innokkaita kielenkäyttäjiä aloittelijasta konkariin, ja luvassa on rentoa jutustelua ja pelailua.
Lisätietoja: https://www.nordiskkulturkontakt.org/fi/tapahtumat/nordiskt-sprakcafe-15/

Tapaamme klo 16.45 Helsingin yliopiston metroaseman edessä (Kaisaniemenkatu 5), josta suuntaamme yhdessä Pohjoismaiseen kulttuuripisteeseen (Kaisaniemenkatu 9). Klikkaa tapahtumassa ”osallistun” tai ilmoita tulostasi sähköpostilla (hopn.info(a)gmail.com) tai Facebook-viestillä, jotta tiedämme odottaa sinua.

Elokuva alkaa klo 19:15. Lisätietoa: https://www.nordiskkulturkontakt.org/fi/tapahtumat/elokuva-theres-always-next-season-norja-2018/

Järjestämme kevään ajan joka kuukausi yhteislähdön kielikahvilaan, ei siis hätää jos et tällä kertaa pääse mukaan – seuraava mahdollisuus on 17.4.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
13/03
Aika:

Järjestäjä

Helsingin Opiskelijoiden Pohjola-Norden

Tapahtumapaikka

Kulturkontakt Nord
Kaisaniemenkatu 9
Helsinki, Suomi
+ Google Map
Kommentoi ›